Var vi finns

Vi är verksamma främst inom Stockholms län avseende boendestöd, kvalificerade kontaktpersonsinsatser, öppenvård och träningslägenheter. Jour- och familjehem finns även i Västmanland, Gävleborg och Jämtland.

Kontaktinformation

Team NaMi består av:


Besöksadress: Östervägen 22A BV, 16953 Solna

Postadress: Team NaMi, Box 1119, 171 22 Solna


Växel: 08-12144160 / 073-5959511

E-post: info@teamnami.se

Ekonomifrågor: ekonomi@teamnami.se

Kortfattat om oss

Vi är en mindre privatägt vård- och omsorgskoncern. Grundarna är socionomer med lång erfarenhet inom socialt arbete. NaMi vård och omsorgsteamet AB bedriver bland annat verksamhet inom familjehemsvård, ungdomsboenden och kvalificerat kontaktmannaskap.

NaMi Personlig Assistans och Service AB bedriver verksamhet inom bland annat personlig assistans, boendestöd, ledsagar- och avlösarservice inom Solna, Järfälla och Stockholms län.

Personalen på företaget

En förutsättning för kvalitativt arbete är kompetent personal. Genom en blandning av akademisk kunskap, kulturell kompetens och språkkunskaper skapar vår personal framtiden.

Eftersom vi värnar om medarbetarnas utveckling och försöker lotsa våra anställda mot sina karriärdrömmars mål, satsar vi offensivt på möjligheten till ett flexibelt arbete, vidareutbildningar och ledarskapsutveckling. En lycklig medarbetare bidrar till en sund företagskultur.

Hör gärna av dig

Det enklaste sättet att nå oss är via detta formulär, vi är alltid glada att höra från dig!

Namn:
E-post:

Meddelande: